Dru eco wave

Hiermee heeft volledige controle over het vlammenspel en bespaart u fors op het gasverbruik, tot wel ! In mijn vorige blog over de Faber premium haarden nam ik u mee in de wereld van de ITC app van de Faber premium haarden en de voordelen van deze haard. Met dit systeem is het eenvoudig om het vermogen (warmteopbrengst) van de branders terug te brengen terwijl u een mooi vlambeeld houdt. Op deze manier wordt het niet te warm in de (woon) ruimte en . Het nieuwe Eco Wave brandersysteem is een waardevolle innovatie van Dru.

Dat betekent mooie vlammen en toch minder gasverbruik. Wel zo pretttig als je de gasrekening in bedwang wilt . Zodoende kunt u het vermogen van de haard gemakkelijk terugbrengen, zonder dat het vlammenspel kleiner oogt. Hiermee kun je het vermogen van de brander eenvoudig terugbrengen met behoud van mooie en volle vlammen. Het wordt zo nooit te warm in je interieur en het is dus niet nodig om de haard laag . Met deze app kun je vijf haarden bedienen in je woning.


Daarnaast kun je met de Eco Wave drie standaard vlammenpatronen instellen én een eigen vlammenpatroon. Je past het vlambeeld aan naar jouw voorkeur en je bepaalt zelf hoeveel .

Doordat deze haard voorzien is van de unieke Eco Wave brandertechniek, geeft deze een zeer realistisch vlambeeld. Dru heeft dit systeem ontwikkeld om bij minder warmtebehoefte toch te kunnen blijven genieten van natuurlijke volle vlammen. Met de Eco Wave kunt u de vlammen op verschillende standen instellen. Dru zet de standaard op het gebied van energiezuinige gashaarden! Met de nieuwe generatie innovatieve gashaarde zetten we een revolutionaire stap op het gebied.


De Metro 130XT geeft door de verhoogde ruit een uniek vlambeeld. De brander verdeelt het vuur zigzaggend over de gehele breedte en diepte van de haard. Jij hebt de mogelijkheid om te kiezen uit twee verschillende achterwanden. Het branderbed is leverbaar met een authentieke houtblokkenset of met moderne . De houtset, het volle vlambeeld en het feit dat de haard vanaf drie zijden een optimaal zicht geeft op de vlammen, maakt dat de . Vimeo, the home for high quality videos and the.


Vuur zoals vuur bedoeld is. De sfeervolle gashaarden kenmerken zich door een strak design, veel glas en een nog authentieker, natuurlijker haardvuur. Plaats een reactie Reactie annuleren. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Alles over krul alltech en houtkachels gashaarden en de installatie die daar bij hoort.


Schakelcontact (indien van toepassing).

Omnivent ( indien van toepassing). Keuze Handmatig of Klokprogramma. Inbouw-gashaarden, gesloten verbranding. Met gevel- of dakaansluiting, of op een bestaand schoorsteenkanaal. Cosmo Eco Wave (aardgas) incl.


These exceptionally spacious fires have the most realistic log fire display ever produce with gorgeous high and deep dancing flames. EcoWave : Het gebruik van de EcoWave zorgt voor een besparing is gasverbruik en warmte. Wanneer de knop om de vlammen te verhogen ingedrukt wordt,. Deze DRU-innovatie levert een belangrijke bijdrage aan het 'ultieme vuur' doordat de hoogte van de vlammen kunnen fluctueren van hoog naar laag.


Natuurlijk en levendig, net als bij een echt. Maestro is the standar.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Verschil nefit proline en trendline

Vloerverwarming inregelen met flowmeters

Nefit thermostaat geeft fill aan