Schoonmaken wtw kanalen

Hoe vuil zijn de kanalen van je ventilatiesysteem na jaar? Wij tonen je alvast dat dit zeer goed. Uitgebreide en grondige reiniging van ventilatiekanalen. Verwijdert ook vet, schimmel en roet.


Laat hier uw ventilatiekanalen vakkundig reinigen!

Voor maar 9- euro behoud u een rendement van top kwaliteit. Bestel hier ventilatiekanalen reinigen. Wat zijn luchtkanalen en waarom moet u uw die reinigen als u een wtw -unit of mechanisch ventilatiesysteem heeft? Feenstra geeft u advies over ventilatie. Wij komen nog te vaak tegen dat klanten daar nalatig in zijn geweest.


Zelf luchtkanalen reinigen. Wilt u zelf uw luchtkanalen reinigen?

Op deze pagina vindt u meer informatie over het reinigen van ventilatiekanalen. Wanneer u zelf uw luchtkanalen wilt reinigen is het belangrijk om . Het ventilatiesysteem opnieuw inregelen: Bij installatie en oplevering is uw systeem geheel ingeregeld voor uw eigen woning. Door meting aan de luchtstroom in de kanalen.


Na reiniging blijft er een antistatische laag achter waardoor nieuw vuil zich minder snel hecht. Het product is milieuvriendelijk en biologisch afbreekbaar. Kanalenreiniging MV € 19- Met poederreiniging. Offerte kanalenreiniging. Daarnaast heeft de unit zelf eens per jaar onderhoud nodig.


Dan moeten jaarlijks de filters worden vervangen. Het schoonmaken voorkomt dat de afzuigventielen of kanalen dichtslibben door vuil en stof. De capaciteit van de ventilatie neemt af, de ventilatoren beginnen meer lawaai te maken en de . Goede werking van het ventilatiesysteem is een vereiste voor een gezond binnenklimaat.


Regelmatig onderhoud van de mv-box of wtw voorkomt schimmel en bacterie vorming in het systeem. Ook voorkomt regelmatig onderhoud dat de capaciteit van het toestel afneemt door ophoping van stof. Het schoon borstelen van alle aanwezige afvoerventilatie kanalen per woning.

Het is bij ons ook mogelijk om zowel uw ventilatiekanalen te laten reinigen, als uw ventilatiebox te vervangen. Het is verstandig om eens per zes jaar de kanalen te reinigen: Minder kans op schimmel. Als u ervoor kiest om uw ventilatiekanalen te laten reinigen en ook uw ventilatiebox te vervangen, ontvangt u korting! U betaalt dan slechts € 41- in . Het zou kunnen dat de fluittoon komt omdat sommige kanalen in de wtw verstopt zitten met stof. Ik ben niet bekend met jouw model, maar wanneer heb je voor het laatst de filters vervangen?


Om te voorkomen dat stof, schimmels en bacteriën zich ophopen en verspreiden via de ventilatie- en luchtbehandelingkanalen is periodiek onderhoud aan de. Hieronder hebben we een instructiefilm geplaatst waarin wordt uitgelegd en voorgedaan hoe u het beste de wisselaar van uw wtw systeem kunt schoonmaken. Dit geldt voor zowel de warmtewisselaar (ook wel kruiswisselaar genoemd) en de Enthalpiewisselaar.


Wij verzorgen voor goed onderhoud aan ventilatiesystemen, mechanische ventilatie en wtw -installatie. Na het schoonmaken van de kanalen en het ventilatie apparaat, worden de afvoeren gemeten en afgestel zodat deze in elke ruimte weer voldoende kunnen ventileren. WTW ) van een woning of .

Reacties

Populaire posts van deze blog

Verschil nefit proline en trendline

Vloerverwarming inregelen met flowmeters

Nefit thermostaat geeft fill aan