Atag e244ec

ATAG A 244EC HP - basis voor warmte en comfort. De ATAG A kenmerkt zich door gebruiksgemak, hoog rendement en lage kosten. De basis voor warmte en comfort.


De A244EC HP is uitgevoerd met een ingebouwde terugslagklep en daarom speciaal bedoeld voor stapelbouw met aansluiting op een CLV-systeem. Met een ATAG A244EC CV-ketel bent u uur per dag verzekerd van de beste kwaliteit, het hoogste rendement en een optimaal comfort.

En dat tegen de laagste kosten. De A244EC heeft een hoog rendement op tapwater door een extra spiraal rond het rookgaskanaal waardoor het koude water wordt voorverwarmd. Wil je weten wat anderen van de ATAG A244EC vinden? Recensie en specificaties van de Atag - A244EC cv-ketel.


Download hier gratis uw ATAG A244EC -CWhandleiding. Of stel een vraag aan een andere bezitter van uw product als u problemen heeft met uw apparaat. Vergelijk Atag A244EC op prestaties en prijs.

Is Atag A244EC de beste cv-ketel? Bekijk de test Atag A244EC. Onafhankelijke info over atag cv-ketels. De Atag A244EC CV-ketel is getest.


Koop of lease je nieuwe ATAG A244EC bij Budgetketel, wij adviseren u voor de beste keus en leveren en installeren in heel Nederland. De ATAG A244EC combiketel staat garant voor de beste kwaliteit met het hoogste rendement. Met de ATAG A244EC bent u verzekerd van optimaal comfort tegen de laagste kosten.


ATAG maakt gebruik van duurzame en degelijke materialen waardoor u het hoogste rendement (10)in de markt behaalt. Nu € 45 extra korting mogelijk. Een extra warmtewisselaar (gepatenteerde economizer) in de rookgasafvoer warmt bij warm- watergebruik het inkomende koud water eerst op voordat het door de platenwisselaar naar de uiteindelijke 60°C wordt gebracht ( Zie figuur 4.a). Op een atag a2ec dit is een opentherm ketel.


De beste geteste ATAG cv-ketels kunt u kopen of huren bij Feenstra. Altijd inclusief veilige installatie. Verwarming met ATAG hr-ketels van de beste kwaliteit.


Heeft ketel E325EC van Atag een probleem? Wat ik zojuist zag is dat de ingestelde temp.

Toon niet overgenomen wordt door mijn ketel. Iemand hier enige ervaring mee? Gaat om een Atag A244EC , OT aangesloten. Momenteel neig ik heel sterk naar de ATAG E 2EC.


CW4) Eerst was mijn voorkeur de ATAG A 3E, maar we hebben de grotere capaciteit (CW5) eigenlijk niet nodig en die extra capaciteit zorgt waarschijnlijk wel voor een hoger verbruik? Maar volgens de specificaties is de ketel wel zuiniger èn . Ik heb een vraag over de sinds enige tijd bij mij geïnstalleerde ATAG E325EC ketel. Deze werkt samen met mijn vloerverwarming en radiatoren op de 1e. De ketel is aan het ontluchten.


Fijn dat er geen storing is of dat het is opgelost! Wilt u eventuele volgende storingen voorkomen of bent u benieuwd naar de conditie van uw cv-ketel, raden wij u aan een . Een duurzame toekomst met het ATAG combiketel en zonneboiler systeem combipack. Kotol ATAG A244EC je uzavretý, kondenzačný a modulujúci kotol ÚK s integrovaným ohrevom teplej vody. Kotol je vybavený kompaktným tepelným výmenníkom z nehrdzavejúcej ocele s hladkými rúrkami. Ide o dobre premyslený princíp využívajúci odolné materiály.


Kotol spaľuje (zemný) plyn na výrobu tepla.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Verschil nefit proline en trendline

Vloerverwarming inregelen met flowmeters

Nefit thermostaat geeft fill aan