Brandklep trox

Grote ronde brandklep voor het afsluiten van luchtkanalen tussen twee brandscheidingen in grootten. TROX – Brandkleppen van de serie FK-EU met CE-markering en prestatieverklaring, voor het afsluiten van luchtkanalen tussen twee brandcompartimenten middels het automatische sluiten in geval van brand. Verhinderen van de branduitbreiding en het overstromen van de rook via het kanaal in het aangrenzende . De bepalingen voor reclamaties staan vermeld in para- graaf VI.


Reclamaties van de algemene leverings- en betalingsvoorwaarden van TROX GmbH.

De algemene leverings- en betalingsvoorwaarden van. Schakelaar voor openen en sluiten, door derden. Optioneel rookmelder, bijv. RM-O-3-D of RM-O -VS-D (montage in de veilige zone). Controlelamp DICHT, door derden.


De brandklep serie FKRS-EU dient voor het afsluiten van luchtkanalen tussen twee brandcompartimenten en is met zijn kleine afmetingen ideaal bij beperkte ruimte. Er zijn nu nieuwe toepassingen getest en gecertificeerd. Bijzonder is de inbouw aan het einde van een twee- tot vierzijdig brandwerend .

Download gratis Revit-families en CAD-bestanden voor de FKR-EU van TROX op MEPcontent. Trox brandklep onderdelen. Brandklep merk trox voor specifieke info zie fotos grote en kleine ter beschikking. De WHbrandkleppen zijn ontworpen voor montage in ventilatiekanalen die vuurwerende wanden of vloeren passeren De brandkleppen houden vuur en rook tegen.


Ontworpen en geoptimaliseerd voor kanalen . Ronde brandklep , type FR90. Classificatie EI (ve, ho, i ⇔ o) S (minuten brandwerendheid). Grote vrije doorlaat (maximale volumestroom, minimaal drukverlies).


Rondom afgeschermde thermische smeltveiligheid 70° of 95°. Plaatstalen behuizing uit één . FKRS-EU fire dampers are approved only for use in ventilation systems. Ventilatiekokers die scheidingswanden tussen verticale hoofdsecties doorboren moeten zijn uitgerust met een fail-safe automatisch sluitende brandklep die ook manueel aan beide kanten van de scheidingswand moeten . Zoek TROX brandklep , stuks, diverse maten in de Diversen categorie Nedveiling, de online Partijen en Faillissementen veiling.


Ophanging kanalen bij brandkleppen. Belangrijkste reden voor het ter plaatsen van de brandwerende doorvoering het kanaal brandwerend af te hangen is om bij brand de klep zodanig te beschermen, dat de werking gegarandeerd blijft. Immers bij brand zal het kanaal gaan vervormen door de hitte, .

Daarnaast zorgden we voor de mechanische ventilatie met vijf Trane- luchtgroepen met warmtewiel, goed voor een debiet van 90. Wij kozen tevens voor een Schneider-gebouwbeheersysteem. Vind en download BIM-bestanden van alle grote Europese MEP-fabrikanten.


De content kan direct in uw Revit- of CAD-software gebruikt worden. Algemene informatie Beschrijving Brandkleppen serie FKR- EU Voor gedetailleerde informatie over de aanbouwdelen zie hoofdstuk K Toepassing TROX Brandkleppen van de serie met CE-markering en prestatieverklaring, voor het afsluiten van luchtkanalen tussen twee brandcompartimenten middels het automatische . In general, it is sufficient to close and reopen, fire dampers with spring return actuator, this can be by remote control. In het algemeen is het sluiten en weer openen voldoende, bij brandkleppen met veerretourmotoren kunnen deze ook . Productomschrijving Fun Productomschrijving Functieschema Brandkleppen zijn in normaalbedrijf geopend.


CU-LT fire damper can be installed remote from the wall (with coated rigid stone wool panels).

Reacties

Populaire posts van deze blog

Verschil nefit proline en trendline

Vloerverwarming inregelen met flowmeters

Nefit thermostaat geeft fill aan