Reparatie condensor airco auto

Voor in de auto zit de condensor , een soort radiateur. Ook willen ze het repareren voor 5euro, dan komt er wel een B merk condensor in te zitten. Tweedehands airco Opel Astra?


Ford Airco kan niet tegen de winter ! Condensor vervangen - Aircoservicebeurt. De condensor is een van de belangrijkste onderdelen van een aircosysteem.

Het koelmiddel geeft hier de warmte af die het in het interieur van de auto heeft opgenomen. Daardoor koelt het onder druk gezette koelmiddel af en kan het weer nieuwe warmte uit de auto opnemen. Op de uitgevoerde reparatie en de vervangen onderdelen wordt jaar garantie gegeven, mits u de airco na jaar laat checken kosten airco check € 1excl BTW. Staat uw auto er niet bij, dan kunt u een e- mail sturen of telefonisch contact opnemen voor een vrijblijvende offerte.


Maar bij een reparatie aan de airco kan het in de papieren lopen. Een nieuwe compressor bijv. Tijdige controle kan veel narigheden voorkomen.


Een auto airco bestaat grofweg uit een compressor, een verdamper en een condensor.

Dat alles volgens het principe dat je om vloeistof te . AIRCO REPAREREN in VELDHOVEN. PEER HARTSTIKKE BEDANKT VOOR DE GOEDE SERVISSE IK ZAL JE ZEER ZEKER AANBEVELEN BIJ AL MIJN KENNISSEN . Met de komst van verschillende lekstopmiddelen voor aircosystemen lijkt een dergelijke oplossing een goed alternatief voor een dure reparatie. Het middel zal kleine lekkages verhelpen in componenten als leidingen, compressorbehuizing, verdamper en condensor.


TSI: airco deed het niet meer. Resultaat: condensor (voor de radiator) is lek, in van de kanalen zit een scheur, zo te zien door steenslag. Scheur zit precies ter hoogte van van de onderste gleuven onder de auto. Kortom, geen garantie maar eigen reparatie. Is de condensor in uw auto toe aan vervanging?


Dan schakelt u Car Cool Systems in voor een deskundige reparatie van uw airco. Onze medewerkers hebben gedegen kennis van alle aircosystemen die u in elk type . Ten tweede de prijs van een nieuw onderdeel in dit geval niet veel duurder dan een reparatie , zeker als u meerekent dat er meer onderdelen kapot kunnen gaan aan een slechte reparatie. Nu blijkt helaas de condensor (radiator) van de airco te lekken.


Dit kost me ongeveer 4euro om te laten repareren , er word dan een nieuwe condensor geplaatst. In mijn vorige auto was deze ook lek maar dat duurde ruim een half jaar voordat hij het echt niet meer deed. Veel technici zullen u vertellen over de mogelijkheid om dit belangrijke element te repareren , maar om verschillende redenen is dit niet de moeite waard. Ten eerste, zelfs wanneer de .

Schimmels en bacteriën krijgen de kans zich in de verdamper van de airco te nestelen als deze niet goed kan drogen. Die verdamper zit op een donkere plek. Zit je al een tijdje te zweten in je auto omdat de airco stuk is? Methoden:Een beter begrip van de auto - airco De airco repareren. Het meest voorkomende probleem bij een auto airo instalatie is dat er te weinig koelmiddel in zit (R134A) Dit komt meestal omdat de airco installatie.


Er komt lucht en vocht in het systeem, zeer gevaarlijk omdat de installatie van aluminium is en zowel de aircopomp , condensor , verdamper en leidingen gaan . Airco is tegenwoordig niet meer weg te denken in een auto. In eerste plaats voor verkoeling maar ook handig om condens uit de auto te halen. In deze video een kijkje achter de schermen bij de vervanging van een airco condensor van een. Uw ervaring is onze reclame! Wij lezen graag uw beoordeling van De Auto Airco Specialist in ons gastenboek.


Meestal is een nieuwe condensor kopen niet duur. Omdat het vervangen duur is, is het noodzakelijk om het in de reparatiewinkel te repareren , want de airco moet gedemonteerd worden. Dat moet met behulp van speciale gereedschappen gedaan worden. Door een kapotte airco neemt het comfort af, .

Reacties

Populaire posts van deze blog

Verschil nefit proline en trendline

Vloerverwarming inregelen met flowmeters

Nefit thermostaat geeft fill aan