Aansluiten honeywell chronotherm 3

Wilt u uw thermostaat vervangen? De Chronotherm Touch heeft een touchscreen, verlicht display, uitgebreide instelmogelijkheden en een nauwkeurig regelprogramma. Of ga naar de support pagina voor overige . Maakt het wat uit hoe de thermostaat aansluit b. Reageer op deze vraag Misbruik melden.

Ik gebruikte nooit het programma, maar wijzigde temperatuur altijd handmatig. Dat lijkt na het vervangen van de batterijen niet meer te kunnen. Het volgende is het probleeSinds enkele dagen blijft het display knipperen en kan ik niets veranderen. Programmeerbare Klokthermostaat. Voor de juiste aansluitklemmen zie aansluitschema cv-toestel.


Het bedieningspaneel afnemen. OPGeLeT: Haal voor het installeren altijd eerst de stekker van .

Wanneer de thermostaat een signaal naar de ketel stuurt, gaat dit gepaard met een vlamsymbool in het display en een hoorbaar klikje. Dit klikje wordt veroorzaakt door het schakelen van het relais. Kan ik de Chronotherm III resetten? Round Modulation, BasicStat. TYPE KETEL baar klemmen baar stroom klemmen baar klemmen baar klemmen.


DE AANSLUITTABEL VAN HONEYWELL. De juiste thermostaat bij de juiste cv- ketel. Aansluittabel - app en je bent altijd up-to-date! Figuur 1: Bepalen van de plaats.


OPGeLet: Haal voor het installeren altijd eerst de stekker van het cv- toestel uit het stopcontact! Schakel de netspanning van het cv-toestel weer in. Te koud is aan, Warm is uit.


Een veelgebruikte en makkelijk tweedehands verkrijgbare is bijv de honeywell chronotherm III. Volgens mij is die wel geschikt voor wat jij wilt. De Modulation en de Chronotherm moeten beide op verschillende aansluitingen zitten op de ketel.


De modulation zal nooit werken op dezelfde aansluiting als de Chronotherm III.

Als optie met OpenTherm-converter. ThermoElegance , 6. Honeywell chronotherm modulation, Installatiewerk. Via EMS- OT converter (groene aansluiting ). We zijn dat nu eenmaal zo gewend en tja verandering is willen we natuurlijk liever .

Reacties

Populaire posts van deze blog

Verschil nefit proline en trendline

Nefit thermostaat geeft fill aan

Lux instellen bewegingsmelder